Stikls, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Semināru organizēšana. Publiskie semināri. Atbilstības novērtēšana, (sertificēšana, testēšana, inspicēšana) ražošanai, ražošanas procesiem. Degviela, tabaka, mēslošanas līdzekļi, ķīmiskie produkti, tekstilizstrādājumi, pārtika, kosmētika, rotaļlietas, bērnu preces, biodegviela. Konsultācijas, HACCP un paškontroles sistēmu

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana. Papīra un polietilēna maisiņi. Marķēšana, maisiņi ar apdruku, maisiņu apdruka. Plēve, druka uz plēves. Atkritumu, BIO, polipropilēna. Izgatavošana. Fabrika Rīgā, Latvija. Reklāma. Reklāmas suvenīri. Maisiņu izgatavošana. Plastmasas maisiņu ražošana. Papīra iepakojuma ražošana. Biomaisiņu izgatavošana. Vakuuma

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pārvadājumi, pārvešana, pārvākšanās, transportēšana. Pārvākšanās serviss. Kravu pārvadājumi, kravas transporta pakalpojumi. Krāvēju pakalpojumi, krāvēji. Mēbeles, mēbeļu pārvešana, mēbeļu piegāde, mēbeļu izjaukšana, mēbeļu salikšana. Veco mēbeļu izvešana. Spoguļi, spoguļu transportēšana, spoguļu pārvadāšana. Stikli, stiklu

KNM Serviss, SIA

Jūras 15a, Ventspils, LV-3601
PVC logu risinājumi, logu serviss, alumīniju stiklotās konstrukcijas, garāžu vārti, metāla durvis, iekšējās un ārējās durvis, logu un durvju montāža un apdares darbi. Logi, durvis, koka durvis, alumīnija durvis, vārti, sekciju paceļamie vārti, vācu firmas HORMANN pārstāvis, Hormann. Garāžas vārti, garāžas. Vārti, Hormann vārti, vārtu

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Mēbeles Rēzeknē, furnitūra, piegāde, uzstādīšana, izgatavošana, skapji, virtuve, gultas, krēsli, iebūvējamie skapji, ofisa mēbeles, skolas un bērnudārza mēbeles, mēbeļu fasādes, rakstāmgaldi, sekcijas, kumodes, vannas istabas mēbeles, presēšanas pakalpojumi, ABS malu līmēšana, rokturi, stikli, spoguļi, griešana, priekšnama mēbeles,

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
ASSA ABLOY, BESAM, YALE, MULT-T-LOCK, EFF EFF, TIME LOX, VingCard Elsafe, Ruko, IKON, TESA, MOTTURA, ASSA Security center, ASSA TWIN, 3R, AZOR, Kur nopirkt drošu slēdzeni, kvalitatīvas slēdzenes, nestandarta slēdzene, sistēmas cilindrs, bezvadu piekļuves kontrole, šaurprofila slēdzene, slēdzene stikla durvīm. Piekaramā, koda, evakuācijas

Sters G, SIA, Veikals

Brīvības 97, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts: Būvmateriālu veikals Gulbenē. Jumta segumi, apdares materiāli, materiāli siltināšanai, cements, ķieģeļi, stikls. Kokmateriāli. Polikarbonāts. Krāsnīm remonta materiāli.

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas pakalpojumi: ✓ Gleznu ierāmēšana ✓ Fotogrāfiju ierāmēšana ✓ Ierāmēšanas profili Ierāmēšanas salons:

Firma "IS Studija" sniedz augsti kvalitatīvus visu veidu ierāmēšanas pakalpojumus. Darbnīcā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir iespējams ierāmēt – mākslas darbus, foto, plakātus, spoguļus, izšuvumus. "IS Studijas" meistari – speciālisti ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Kvalificēti konsultanti palīdzēs atrast tieši jūsu mākslas darbam un vēlmēm atbilstošāko rāmējumu.

Firma piedāvā arī restaurācijas pakalpojumus, kā arī plašu izšuvumu shēmu izvēli. Esiet laipni gaidīti "IS Studijas" darbnīcā, kas sagaidīs jūs ar komforta atmosfēru, kvalitatīvu apkalpošanu un patīkamām atlaidēm!

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Klinta, SIA

Brīvības gatve 208a, Rīga, LV-1039
Pie uzņēmuma iespējams iegādāties::

SHERWIN WILLIAMS, SAMES KREMLIN, FLEX-TRIM, MAKOR materiālus un iekārtas koksnes profesionālai apdarei. Sniegsim konsultācijas, kā pareizi un profesionāli izgatavot izstrādājumu ne tikai vienā eksemplārā, bet arī ieteiksim piemērotāko risinājumu lielām ražošanas organizācijām.

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.